Találjuk meg a betegség okát, és szabaduljunk meg tőle!

Új diagnosztikai és terápiás eljárás: A Vitális Tér terápia

=

Mozgásszervi problémákkal küzd?

=

A fájdalom megkeseríti életét?

=

Nem tudja, hogy milyen betegség állhat a panaszok hátterében?

=

Orvoshoz fordulna, de valójában fogalma sincs, milyen kezelésre lenne szüksége?

Amikor a megoldáshoz vezető út akadályokkal teli...

Az állami egészségügy helyzetét senkinek sem kell bemutatnunk. Egy útvesztőben könnyebb kiigazodni, mint a különböző orvosok és kezelések labirintusában. Rengeteg időbe és energiába telik, amíg fényt deríthetünk a probléma valódi okára- ha egyáltalán sikerül…
Ha pedig meg is találták a probléma okát, az még nem jelenti azt, hogy azonnal megkezdhetik a szükséges kezelést. Gyakran heteket, vagy akár hónapokat kell várni. Arról nem is beszélve, hogy a kezelés nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, és azonnali, látványos javulást hoz.

Mennyivel könnyebb volna, ha…

  • Az egész testet átvizsgálva egyből megállapítható lenne a betegség oka?
  • Ha ezt követően azonnal elkezdődhetne a célzott kezelés, amely teljesen fájdalommentes, mindenféle mellékhatás nélkül?
  • Ha rövid időn belül megszabadulhatna a fájdalomtól?
  • Ha végre visszatérhetne a korábbi életébe?

Ismerjen meg egy újfajta diagnosztikai eljárást!

A Vitális Tér terápia lényege, hogy azonnal megállapítja, melyik szerv, vagy szervrendszer felelős a kellemetlen tünetekért. Ezt követően konkrét kivizsgálásra kap javaslatot, vagy azonnali kezelésben részesül. Ezáltal sokkal rövidebb idő alatt megtalálhatja a leghatékonyabb megoldást, és búcsút mondhat a fájdalomnak!

Dr. Biszku Zsuzsa

orvos, természetgyógyász

sport és fizikoterápiás szakorvos

Ki áll a terápia mögött?

Dr. Biszku Zsuzsa orvos, természetgyógyász vagyok. 1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 17 éven keresztül dolgoztam a Sportkórház Rehabilitációs és Fizioterápiás osztályán. Először Sportorvostanból, majd Fizioterápiából szereztem szakvizsgát.

Több mint 20 éve foglalkozom természetgyógyászattal, először biorezonanciával kezeltem betegeimet, jelenleg pedig Vitális Tér Terápiával gyógyítok.

Miről is szól a terápia?

A Vitális Tér terápia egy teljesen újfajta eljárás, amelyet Dr. Siegfried Kiontke német fizikus alkotott meg, orvosokkal és természetgyógyászokkal karöltve. 1995-ben kezdte alkalmazni tizenöt évig tartó kutatómunka eredményeként. A vitális tér terápia a természetgyógyászati alapokat a modern biofizika kutatási eredményeivel ötvöző eljárás.

Miért szükséges részt venni a vizsgálaton?

A terápia első lépése egy vizsgálat. Ennek során rávilágítunk arra, hogy melyik szerv, vagy szervrendszer okozhatja a problémákat, és így célzottan, a gyökerénél fogva kiirthatjuk a betegséget életünkből. Ezzel rengeteg időt és felesleges vizsgálatot spórolhatunk meg Önnek!

Miben segíthet Önnek a terápia?

A krónikus megbetegedések oka – a tapasztalati és a bioenergetikai teszteljárások által bizonyítottan –, a sejtek szintjén éppúgy, mint az egész szervezetben fellépő energiahiány. Az alkalmazott fizika révén, a hosszú évek óta igazolt vitális tér terápia alkalmazásával éppen ezt az energiahiányt vagyunk képesek fedezni, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Kinek ajánlom a Vitális Tér terápiát?

Mindenkinek, aki mozgásszervi panaszokkal küzd,
aki szeretne megszabadulni az állandó fájdalomtól.
akik nem tudják, hogy mitől lehetnek betegek, vagy épp fogalmuk sincs, hol keressék a probléma forrását.

Mennyibe kerül a Vitális Tér terápia?

Az vizsgálatról-vizsgálatra járás, a különböző kezelések és gyógyszerek költségei nagy terhet róhatnak pénztárcájára és rengeteg időt vesznek el. Mi ez rövidebb utat ajánlunk problémái megszüntetéséhez!

Az első vizsgálat ára 17 000 Ft, a további kezelések 15 000 Ft-ba
kerülnek, Ha most jelentkezik, a 6. kezelés ingyenes.

Foglalja le időpontját most!

Sajnos, az időpontok rohamosan fogynak. Adja le a jelentkezését Most! 

Töltse ki a jelentkezési űrlapot!

Írja be a megfelelő adatokat, majd kattintson a “Elküldöm” gombra! A jelentkezés után  felvesszük Önnel a kapcsolatot.

6 + 4 =

Akik már jártak nálunk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the

Elképesztő ez a vizsgálat. Minden olyan pontot megtalált a szervezetemben, ahol probléma van. Sőt, azt is megmutatta, hogy hol kezdjük a “tűzoltást”. A kezelés hatására pedig egy hónap alatt látványosan javult az állapotom. Köszönöm

Pinezits Csaba

Személyes pozitív tapasztalataim alapján, bátran ajánlom mindenkinek ezt a diagnosztikai és terápiás eljárást, aki úgy érzi, hogy valami nincs rendben az egészségével.

Ács Klára

U.i.: Ne pazarolja az idejét a probléma keresésével, inkább koncentráljon a gyógyulásra!