Gyógyító frekvenciák

Gyógyító frekvenciák

Dr. Rife a frekvenciakezelések úttörője,meghatározta több száz betegség gyógyító frekvenciáját,ezzel forradalmian új utat nyitott a betegségek gyógyításában.

Dr Royal Raymond Rife (1888 – 1971) tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a ‘frekvencia-készülék’, valamint az ‘univerzális vírus-mikroszkóp’.

A speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegséget keltő mikróba sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással,ez a kórokozó saját,egyedi rezgése,amivel,megfelelő ideig rezegtetve elpusztul és ami más sejtre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos frekvenciáját. A frekvencia kezelés lényegében a kórokozó saját kibocsájtott rezgését juttatja vissza,ennek következtében a sejtfala meggyengül majd felhasad és elpusztul. Az ember sejtfala jóval erősebb ezért a kezelés rá nézve teljesen ártalmatlan.

Rife többféle ilyen rezonáns frekvencián működő készüléket alkotott, különféle betegségek,többek között a rák gyógyítására.

Miután észrevette,hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé teszi azokat,feltételezte,hogy a rákos daganatban is kórokozók vannak,amelyek arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretû, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacillusoknak nevezte.Rife több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacillus mindig rákos daganatot eredményezett.

Arra is rájött,hogy csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává.

Egy betegség kialakulásához két tényező együttes jelenléte szükséges:

1.a kórokozó bekerülése a szervezetbe.-A kórokozók,amikor bekerülnek a szervezetünkbe,okoznak ugyan valamilyen felső.légúti-,esetleg lázzal járó fertőzést, de utána évekig látszólag “csendben” maradnak,várva a megfelelő alkalomra és körülményekre,hogy  szaporodhassanak és eljuthassanak  a vér- és nyirokkeringéssel más szerveinkbe megbetegítve azokat is.

2.az immunrendszer legyengülése,amelynek oka lehet sokk,lelki trauma,stressz,toxinok, sugárzás,negatív gondolkodásmód,kemikáliák stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ezzel is kedvezve a mikrobák elszaporodásának.

Dr.Rife 16 -ból 16 rákos beteget gyógyított meg frekvenciakezeléssel,majd ezen kutatásoknak  az akkori Amerikai Orvos Társaság a gyógyszeriparral karöltve financiális okokból vetett véget,megsemmisítő hadjáratot indítva Rife és munkatársai és minden frekvenciakészüléket használó orvos ellen, kollégáit ellehetetlenítették,a laboratóriumát felgyújtották,módszerét betiltották.Rife gyógyszermentes módszere túlságosan sikeres volt,veszélyeztette a gyógyszeripar profitját….

Vajon hol tarthatna az orvostudomány, ha a 30-as évek végétől kezdve elismerték és támogatták volna Rife-ot? Valószínűleg a rák, az AIDS és a vírusos betegségek minden fajtája ma már rutinkezeléssel leküzdhető lenne. Az utóbbi évtizedekben újabb törekvések történtek a frekvenciagyógyászat újraélesztésére.

Ma már nálunk is elérhetőek ezek a kezelések,nagy tudású frekvenciaterápiás készülékek segítségével./ld, Vitális Tér Terápia /

zsuzsabisz