Vitális Tér Terápia

Az energetikai tulajdonságok és azok élő szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban megjelenő új tudományos kutatási eredmények vezettek egy tökéletesen új, modern diagnosztikai és terápiás eljárás megjelenéséhez: a vitális tér terápiához.

A vitális tér terápiát Dr. Siegfried Kiontke német fizikus orvosokkal és természetgyógyászokkal együttműködve, 1995-ben kezdte alkalmazni tizenöt évig tartó kutatómunka eredményeként. A vitális tér terápia a természetgyógyászati alapokat a modern biofizika kutatási eredményeivel ötvöző eljárás.

Vitális tér terápia

Mit jelent a Vitális Tér Terápia?

A ,,vitális'' arra utal, hogy a gyógyítás valamilyen élő szervezetre vonatkozik, a ,,tér'' azokat az elektromágneses erőket jelenti, amelyeket a szervezet kisugároz, és amelyek vezérlő szerepet töltenek be az egészségünkben, a ,,terápia'' pedig maga a gyógykezelés, amelynek során mérhető és a szervezetet támogató elektromágneses jelek alkalmazásával a test saját funkcióit támogatjuk, normalizáljuk. A holisztikus gyógyászat sikeres eljárása ez, amelynek legfontosabb alapelve a betegek önszabályozó és öngyógyító rendszerének helyreállítása, illetve optimalizálása.

Vitális tér terápia gép

Mit jelent a szervezet számára az elektromágneses jelek bevezetése?

Az elektromágneses jelek bevezetésével a sejtek energetikai állapota a legtöbb esetben normalizálható, ezáltal az öngyógyító erők újra hatékonyakká válnak. Ilyen előkészítés után a toxinok, vírusok vagy allergének okozta terhelések nagy valószínűséggel sikeresen elvezethetők. A vitális tér terápia azért hatékony, mert a beteg szervezetben a MitoSan-készülékkel a sejtek elégtelen ellátását ellensúlyozza, ezzel egyidejűleg a BemiSan-készülékkel a célzott terheléseket csökkenti.

Vitális tér terápia

Mi az összefüggés a krónikus megbetegedések és a szervezetünk energiahiánya között?

A krónikus megbetegedések oka – a tapasztalati és a bioenergetikai teszteljárások által bizonyítottan --, a sejtek szintjén éppúgy, mint az egész szervezetben fellépő energiahiány. Az alkalmazott fizika révén, a hosszú évek óta igazolt vitális tér terápia alkalmazásával éppen ezt az energiahiányt vagyunk képesek fedezni.