Hát-derék és fejfájás

0,5 Hz Delta tartomány - nagyon kellemes lazító hatású,segít a fej- és derékfájást elmúlasztani,segít eltávolítani a nem kívánt anyagokat a szervezetből.

2,5 Hz Delta tartomány - fájdalomcsillapító, pihentető, természetes fájdalomcsillapító anyagok szabadulnak fel, nyugtató hatású.

136.1Hz - az OM és a Szív csakra frekvenciája

528Hz - MI-szolfézs frekvencia , DNS-javító, a szeretettel és csodákkal van kapcsolatban

A delta hullámok gyógyító frekvenciák: Ezek az anti-aging,vagy fiatalító hullámok Megfiatalítják a szellemet, a testet és a lelket. Elősegítik a csoda típusú gyógyulást,a személyes növekedést,az újjászületést, és a traumák helyreállítását. a delta tartományú binaurális és isochronic ütemek segítenek előidézni egy boldog és egészséges elmétEzeket a programokat fülhallgatóval ajánlott hallgatni,olyan hangerővel,ami kellemes a fülnek. Érdemes könnyed ruhában, kényelmes testhelyzetben hallgatni.

Ezeket a frekvenciákat mindenki a saját felelősségére hallgathatja,amely semmilyen orvosi vizsgálatot,vagy terápiát nem helyettesít. Amennyiben a program hallgatása közben bármilyen kellemetlen érzést tapasztal,hagyja abba.