Gyógyító frekvenciák

Gyógyító frekvenciák

Dr. Rife a frekvencia kezelések úttörőjének köszönhetően, meghatározta a több száz betegség gyógyító frekvenciáit. Ezeket a frekvenciákat tudjuk használni számítógépünkön keresztül egy szoftver segítségével. Semmi extra dologra nincs szükség csupán testelektródákra amivel egy erősítő közbeiktatásával a testbe tudjuk juttatni,vagy két fülhallgatóra,amit a számítógéphez tudunk csatlakoztatni és ennek segítségével a fülön keresztül közvetlenül az agyhoz juttathatók a Dr.Rife és más kutatók által meghatározott frekvenciák.

Ifj. Royal Raymond Rife (1888 – 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a ‘frekvencia-készülék’, valamint az ‘univerzális vírus-mikroszkóp’.

A speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más sejtre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos frekvenciáját. A frekvencia kezelés lényegében a sejt saját kibocsájtott rezgését juttatja vissza a sejtnek. Ennek következtében a mikroorganizmus sejfala meggyengűl majd felhasad és elpusztul. Az ember sejtfala jóval erősebb ezért a kezelés teljesen ártalmatlan.

Rife többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására.

Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretû, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte. Errõl a speciálisan fénylő mivoltukról voltak felismerhetőek más közegekben is. Rife precizitására utal az is, hogy több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacilus mindig rákos daganatot keltett. Akárcsak ahogy azt egy francia kutató-tudós, Béchamp korábban feltételezte, azt észlelte, hogy az alaptípusú élő mikro-alakzatok, amik anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak, csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává. A betegség nem azért lett mert valami mikro-organizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává. Az eredeti kiváltó ok tehát nem a vírus, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodásmód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikróbák elszaporodásának kedvez.

fmisij