Fémterheltség

Fémterheltség

Vitális Tér Terápia rendelkezik kifejezetten nehézfém-kivezető programmal,melynek segítségével az esetek 75-80%-ban a nehézfém-terheltek megszabadulhatnak panaszaiktól. A kezelést kezdetben hetente, majd fokozatosan ritkábban, de legalább 1/2 évig ajánlott folytatni!

Már fogantatásunk pillanatától kezdve érnek minket traumák és betegségek, amelyeket a szervezetünk mint információt életünk végéig tárol. Stresszhelyzet esetén az immunrendszerünk gyengül, ezért csökken a védekezőképességünk. Könnyebben elkapunk valamilyen vírust vagy baktériumot, illetve elraktározzuk a nehézfémeket.  (Nehézfémek: az amalgám, az ólom, a higany, az arany, az ezüst, a réz, a cin, a cink, a vas, a kobalt, a kadmium és a nikkel. Könnyűfémek: az alumínium, a titán stb.) A fémek lerakódnak az emberi szervekben és szervrendszerekben, a gerincben, valamint az agyban. Természetesen vannak közöttük olyanok is, amelyek jó, ha kis mennyiségben megtalálhatóak a testünkben (például a réz vagy a vas), őket hívjuk nyomelemeknek.

Ha nem tudunk megszabadulni a szervezetünkben felhalmozódott fémektől, akkor azok különféle kellemetlen tüneteket és betegségeket okozhatnak. Többek között bőrelváltozás, kiütés, ekcéma, allergia, bőrviszketés, fejfájás, neurodermitisz, asztma, légúti megbetegedés, hajhullás, emésztési zavar, ízületi fájdalom, krónikus fájdalom, kimerültség, a fertőzésekre való fogékonyság, alvászavar, depresszió, zavartság,központi idegrendszeri betegségek, daganatos betegség, gombás fertőzés, autizmus, tanulási nehézség, pszichés elváltozás stb. jelentkezhet.

Hogyan és honnan kerülnek belénk ezek a fémek?

Alapvetően a szennyezett levegő belélegzésével; az ivóvíz, illetve egyéb italok és élelmiszerek fogyasztásával; az ékszerek viselésével; drogok fogyasztásával; dohányzással; fémekkel való munka által (ötvös); tengeri- és víziállatok fogyasztásával; az élelmiszeripari adalékanyagok, tartósítószerek és színezőanyagok révén; az elektroszmog által; az élelmiszerek csomagolásából; permetezőszerekből; védőoltásokból; gyógyszerekből; tisztítószerekből; fogászati anyagokból (például fogtömés, híd, korona, fém fogszabályzó); a kipufogógázból; kozmetikai termékekből; festő- és lakkozóműhelyekből. Ezen kívül magzati korban az ember a méhlepényen keresztül, csecsemőként pedig szoptatáskor nehézfémeket vesz át az édesanyja szervezetéből.

Mára kiderült, hogy a gombafertőzéseket nagyrészt a nehézfémmérgezés okozza. A testünkbe jutó szervetlen fémek maguktól ugyanis nem tudnak kiürülni, ezért a szervezetünk próbálja megkötni, és szerves anyaggá alakítani őket. Ehhez a gombákat hívja segítségül, amelyek elszaporodnak bennünk, hogy megkössék a fémeket. Ha a gombákat gyógyszerekkel kezeljük, és visszaszorítjuk őket a bélrendszerből, akkor lehetőséget teremtünk arra, hogy felszabaduljanak a megkötött fémek. És beindul az ördögi kör: egy idő múlva újra elszaporodnak a gombák, hogy megkössék a fémeket, aminek a következményeképpen tönkremegy a bélflóra.

Mindezek megelőzésére és kezelésére szolgál a nehézfém-kivezetés. Mivel folyamatosan ki vagyunk téve a stressznek (amely beindítja a lerakódási folyamatokat), évente egyszer mindenkinek érdemes elvégeztetni a tesztet. A nehézfémek távozása után javul az ember pszichés állapota, jobb lesz a közérzete, és megszabadulhat régi betegségeitől is.

(forrás: Napfényes Élet Alapítvány)
fmisij