Elhízás

Elhízás

Vitális tér terápia speciális testsúlycsökkentő programja, valamint a helyesen kiválasztott ételek és táplálékkiegészítők segítségével Ön is megszabadulhat felesleges kilóitól!

Korunk egyik civilizációs ártalma az elhízás, mely minden korosztályt érint a legfiatalabbtól a legöregebbig. Sok ember szeretne lefogyni, ezért számtalan érdekes és extrém módszer született az elmúlt években, a hagyományos kalóriaszámolós megoldás mellett.

Egy fogyókúrát akkor nevezhetünk sikeresnek, ha egy személy amellett, hogy eléri a súlycsökkenést, ezt tartósan fenn is tudja tartani és határozottan könnyebbnek, energikusabbnak érzi magát új testében.

Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?

Ahhoz, hogy ez kiderüljön, egy kicsit nézzük meg, miért is alakul ki a túlsúly:
Testünk mintegy 70%-a víz (mely sejtekben, sejtközötti térben, izületekben stb. található), s amely ideális esetben, enyhén lúgos kémhatású. A civilizált társadalom jelenségei, a stressz, túlhajszoltság, valamint tipikus táplálékai (cukor, fehér liszt, túl sok állati fehérje, tartósítószerek stb.) és a környezeti mérgek, gyógyszerek, elektromos sugárzások savas irányba mozdítják el szervezetünk belső közegét.
A savak romboló hatásúak, még a követ és a fémet is képesek szétroncsolni. Ha bent maradnak a testünkben, menthetetlenül a legkülönfélébb betegségekhez vezetnek.
Ezért testünk szeretne ezektől a savaktól megszabadulni. Széklettel, vizelettel, kilégzéssel egy részüktől meg tud, de mi lesz a tetemes mennyiségű maradékkal?

A test zsírsejteket hoz létre, hogy azok elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektől, hogy ezek a savak szó szerint ne marják halálba az Ön szerveit. A zsír menti meg az Ön életét, persze csak egy bizonyos ideig.
Hiszen a zsírsejteknek megvan az a tulajdonságuk, hogy megkötik a méreganyagokat, így a zsírpárnák hamar különleges hulladéktárolókká válnak. Az ezzer járó lelki és fizikai megterhelés megteremti a legkülönfélébb betegségek feltételeit.

Mi történik mikor elkezdünk fogyókúrázni?

Egy intenzív fogyókúra esetén különösen veszélyessé válnak ezek a “hulladéktárolók”, mert ilyenkor zsírégetés során kiszabadulnak az eddig semlegesített savak és ez nagyon megviselheti a testet. Rosszullétek, zaklatottság, akár még szív érrendszeri problémák is előjöhetnek.
Ráadásul, ha ezektől a savas méreganyagoktól nem szabadulunk meg, akkor amint módjuk van rá, újból zsírsejtekbe raktározódnak még tovább növelve a túlsúlyt.

A hatékony fogyúra alapja a LÚGOSÍTÁS, mely során eltávolítjuk a savas méreganyagokat a zsírszövetekből, így azokra már nem lesz szükség és szabadon lebontódhatnak.

Ahogy a lúgosítás megkezdődik, a teste magától elkezdi beállítani a saját ideális súlyát és ha Ön fenntartja belső sav-bázis egyensúlyát, akkor nemcsak optimális testsúlyát nyeri vissza, hanem egészségét és energikusságát.

fmisij