A szép bőr hangjai

10Hz Alpha tartomány - béta- endorfin felszabadulást okoz . 111Hz - szintén béta- endorfin szabadul fel ,a sejtek regenerálódását segíti.

Gyógyító frekvenciák bőrproblémákra:javulhat az akne , a keratosis pilaris , Rosacea , klórakne , mitesszer és egyéb bőrproblémák.

A stressz egy súlyosbító tényező a pattanások kialakulásában. A béta- endorfin egy természetes stresszoldó,fájdalomcsillapító ,nyugtató, elősegíti a jó közérzetet,valamint a bőr egészségét,növeli a bőr tónusát.

A kutatások azt mutatják , hogy a béta -endorfin növeli a természetes kollagén termelését, az új bőrsejtek létrejöttét és lassíthatja a rákos sejtek szaporodását.

Alpha tartomány egyéb előnyös hatásai: szuper tanulás, a pozitív gondolkodás, elősegíti a kreatív problémamegoldást , a gyorsított tanulást..Ezeket a programokat fülhallgatóval ajánlott hallgatni,olyan hangerővel,ami kellemes a fülnek. Érdemes könnyed ruhában, kényelmes testhelyzetben hallgatni.

Ezeket a frekvenciákat mindenki a saját felelősségére hallgathatja,amely semmilyen orvosi vizsgálatot,vagy terápiát nem helyettesít. Amennyiben a program hallgatása közben bármilyen kellemetlen érzést tapasztal,hagyja abba.